Contact:

Vlasserslaan 2
9971 AP Ulrum
Tel: 0595-402639
Info@anneke-kerkhof.nl

21-jarige jubileum aanbieding:

Profiteer nu van de 21-jarige jubileum aanbieding en geniet van de laagste prijs!!

Bookmark and Share


Een kleuradvies

Samen met u gaan we op zoek naar het seizoenstype dat het beste bij past.

  • De lente met de warme zonnige kleuren.
  • De zomer met de gedempte koele tinten.
  • De winter met de heldere koele kleuren.
  • De herfst met de warme gouden tinten.

Bent u een lente type?Bent u een zomertype?Bent u een hefst type?Bent u een winter type?

 

Tijdens een kleuradvies laat ik met de kleurdoeken zien wat de goede en slechte kleuren voor uw uitstraling betekenen. Het is verrassend om te zien dat bij het dragen van de juiste kleuren uw huid er frisser uitziet, dat vlekken en rimpels minder zichtbaar zijn en de ogen gaan stralen. Ook krijgt u advies over de bij u passende haarkleur. Een kleuradvies beperkt zich niet alleen tot vrouwen; ook mannen zijn kleurgevoelig! Het resultaat: u ziet er mooier uit met een sprankelende uitstraling vol zelfvertrouwen.

Na het bepalen van de seizoenskleuren die bij u passen, maakt een dagmake-up het kleuradvies compleet. Bij het advies hoort een waaier met 96 bij het seizoen passende kleuren in verschillende nuances van licht tot donker. De kleurenwaaier wordt als handleiding gebruikt bij het zoeken van de juiste kleuren in kleding, accessoires en make-up. Ieder seizoen heeft z'n eigen waaier.

 

Dus waarom een kleuradvies?

  • U zult zich goed voelen en er fantastisch uitzien. Het enige wat u daar voor nodig heeft is een kleine investering in u zelf. Het is een investering die zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt. Het effect is blijvend!
  • Bij het dragen van de juiste kleuren ziet uw huid er frisser uit, zijn lijnen en vlekken zijn minder zichtbaar en staan de ogen helder. Kortom u ziet er beter uit!
  • Met de kleurenwaaier en het stijlboek als hulpmiddel komt u snel tot een juiste kledingkeuze: U bespaart tijd en geld.
  • U voorkomt miskopen en u heeft op die manier het bedrag van het advies snel terugverdiend.
  • U krijgt een uitgekiende garderobe, met kledingstukken die in kleur en stijl op elkaar zijn afgestemd: U kunt met minder meer doen!

Hoe maak ik een afspraak?

Bel Anneke Kerkhof op 0595-402639,

of klik hier en vul het formulier in. Vul uw gegevens in en selecteer de optie 'afspraak maken'.

Vul vervolgens bij het bericht duidelijk de voorkeur naar datum en tijd en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over een definitieve afspraak.